21 Ekim 2017 Cumartesi

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ön inceleme!




iPhone 8 Plus inceleme

iPhone 7 Plus ile benzerlikler gösteren iPhone 8 Plus, daha güçlü donanım ve AR desteği gibi yeniliklerle güncelleniyor.
iPhone 8 Plus özellikleri

Apple, iPhone 4 ile arka tarafta başlattığı cam yüzey yapısını, iPhone 5‘te bırakmıştı. Apple, iPhone 8 ile beraber tekrar arka yüzeyde cam kullanmaya başladı. Apple’a göre bu camın sağlamlık oranı, daha önce yaptıkları tüm cam modellerden çok daha yüksek seviyede bir korumaya sahip.

Deneyimimiz süresince en azından, iPhone 8‘lerin iPhone 7 Jet Blackmodellere göre çizilmeye karşı daha sağlam olduğunu söyleyebiliriz.
Yeni Apple A11 Bionic ile güçlenen donanım

Yeni iPhone modellerine güç veren Apple A11 Bionic, 4 tanesi düşük güç tüketimine sahip Mistral ve 2 tanesi üst seviye performans sunan Monsoonolmak üzere toplamda 6 adet işlemci çekirdeğine ev sahipliği yapıyor.

A11, iPhone 7 serisinde yer alan A10 Fusion’a göre hem daha performanslı hem de daha düşük güç tüketimi sunuyor.
True Tone iPhone’a geldi

5.5 inçlik Retina HD bir ekranın yer aldığı akıllı telefon, 3D Touch teknolojisine ev sahipliği yaparken, oldukça geniş renk gamutu sayesinde renklerin en canlı haliyle görüntülenebilmesini sağlıyor.

Çözünürlük tarafında herhangi bir değişikliğe gitmeyen Apple, iPhone 8 Plus’ın ekranında kullanıcılara 1080 x 1920 piksel çözünürlük ve 401 ppi piksel yoğunluğu sunuyor.
Kamera tarafında donanımsal iyileştirmeler!

Apple A11 yonga setinin içerisinde yer alan yeni görüntü sinyal işlemcisi iPhone 8 Plus’ın, düşük ışık koşullarında çok daha başarılı işler çıkarmasına ve yüksek çözünürlüklü video kaydı gerçekleştirebilmesine imkan tanıyor.

Zira, iPhone 7 Plus modelinde olduğu gibi arka tarafında 12 megapiksel çözünürlüğünde iki adet kameraya ev sahipliği yapan iPhone 8 Plus, 4K çözünürlükte 60 fps video kaydı gerçekleştirebiliyor.

iPhone 7 Plus ile benzer bir şekilde birisi f/1.8 diğeri ise f/2.8 diyafram aralığına sahip olan bu kameralar, True Tone Flash ile güçlendiriliyor. Fakat geliştirilen sensörler sayesinde, düşük ışık performansı ve detaylardaki derinlik daha da pekiştirilmiş.

Artırılmış gerçekliğin ön plana çıkarıldığı iPhone 8 Plus ile birlikte Portrait Lighting isimli yeni bir özelliği kullanıma sunan Apple, bokeh efekti konusunda çok daha başarılı işlere imza atıyor.

3 GB RAM’e ev sahipliği yapan akıllı telefon, 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

Ayrıca iPhone 8 Plus, kablosuz şarj ve hızlı şarj desteğiyle beraber, Bluetooth 5.0 gibi yenilikleri de destekliyor.
KAYNAK : shiftdelete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...