28 Kasım 2009 Cumartesi

Google’dan Web Sitesi Şablonları




Google Sites ile, web sitesi şablonları kullanabilir, oldukça pratik bir şekilde web sitesi hazırlayabilirsiniz.


Google, web sitesi hazırlama hizmeti sağlayan Google Sites için şablonlar yayınladı. Bu şablonlar sayesinde firmalar ve bireyler, web sitesi oluşturma hizmetlerini kullanarak daha pratik bir şekilde web sitesi hazırlayabilecekler.

Arama motoru devi Google, Şubat 2008′de başlatmış olduğu Google Sites hizmeti ile milyonlarca kullanıcıya hitab etmişti. Yeni yayınlanan sürümü ile başlangıç şablonları, projeler, takım siteleri, çalışanların profil sayfaları gibi birçok özellik bulunuyor.

Google Sites’ın proje müdürü olan Scott Johnston, birçok kişinin içeriklerini internet üzerinde yayınlayabilmeleri için fırsat sağladığını belirtti. Serena Yazılım IT operasyonu üst düzey yöneticisi Ron Brister, Google Sites’ın, çalışanlar için büyük kolaylık sağladığını ve oldukça pratik olduğunu belirtti.

Johnston’un açıklamasına göre, Google Sites’ın bir web sayfası oluşturma konusunda kolaylık sağlamasının dışında, ilk başlarken tamamen boş bir sayfayla başlanıyor olmasının, kullanıcıların nasıl başlayacakları konusunda bir süre bocalama yaşamalarına neden olduğunu belirtti. Bu yüzden bu konuda çalışmalar yapıldığını ve artık örnek bir içerik sunulan şablonların da bulundurulduğunu açıkladı.

Bu uygulama üzerinden, proje müdürleri, özel galeri ile, firmadaki diğer çalışanlarla en iyi uygulamalarını paylaşabilecekler. Johnston, sundukları bu hizmetin, üçüncü kişilere katkıda bulunmaları ve bu çalışmaya bir değer katmaları için bir imkan tanıdığını belirtti.

Cisco’nun CEO’su John Chambers, halen kullanılmakta olan bazı yöntemlerin artık oldukça demode olduğunu, sadece firma yöneticilerinin karar verdiği günlerin ve emir komuta sisteminin geride kaldığını belirtti. Artık yapılan çalışmaların ekip çalışmasına dayalı olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...