28 Kasım 2009 Cumartesi

Microsoft, Office ve MSN ’i Birleştiriyor



Microsoft, kullanıcılardan gelen yorum ve tavsiyeler üzerine, Windows Live ve Office Live’ı aynı çatı altında birleştirme kararı aldı.


Microsoft, kullanıcıların tek bir merkezden veri depolama, mesajlaşma ve e-posta gönderme hizmetlerine ulaşabilmeleri için, Windows Live ve Office Live ürünlerini aynı çatıda birleştirme kararı aldı.

Microsoft’un yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, geçtiğimiz yıldan itibaren arama motorunun adını ve diğer online hizmetlerin adını “Kumo” adı altında toplayacağı, dedikodular arasında bulunuyordu. Böylece bu birleşme çalışmasının, bu yönde bir hareket olduğunu düşünebiliriz. Ancak Microsoft, herhangi bir isim değişikliğinin olacağı konusundaki dedikoduları yalanlamıştı.

Tüm bu söylentilerin ardından, 4 Aralık 2008 tarihinde Microsoft, Kumo ismi için uygulama patentini aldı. Ancak bu uygulamanın sadece arama motorunu değil, ayrıca reklam ve telekomunikasyon hizmetleri, eğitim, eğlence ve bilgisayar donanım ve hizmetlerinin patentlenmesi şeklinde oldu.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, birleşme kararının, kullanıcılardan gelen tavsiye ve yorumlar sonrasında alındığını belirtildi.

Microsoft’un halkla ilişkiler bölümünden gönderilen bir e-posta’ya göre, yapılacak değişikliklerin Office Live ve Windows Live hizmetlerinin mevcut ürünlerini etkilemeyeceği belirtildi. Yapılacak değişiklikler hakkında ileri tarihlerde firma tarafından daha detaylı açıklama yapılacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...