4 Aralık 2009 Cuma

Bir yıllık al, 15 ay kullan


Dünyanın en çok kullanılan antivirüs programlarından NOD32’yi geliştiren yazılım kuruluşu ESET, Aralık ayı kampanyasında şirketlere sesleniyor. 31 Aralık 2009 tarihine kadar, bir yıllık ESET kurumsal antivirüs ürünü alan şirketlerin ürün lisansları ücretsiz olarak 3 ay uzatılıyor. Üstelik Bonus Card’a 6 taksit seçeneğiyle.
Sezgisel tarama özelliği ThreatSense ile antivirüs sektörüne farklı ve proaktif bir yaklaşım getiren ESET, yeni yılı güvenlik içinde geçirmek isteyen kurum ve kuruluşlara cazip bir kampanya sunuyor. ESET NOD32 Antivirus 4 ve ESET Smart Security 4’ün kurumsal versiyonlarını tercih ederek bir yıllık kullanım lisansı alan şirketler, aynı ürünleri 3 ay daha fazla kullanabiliyor. 31 Aralık 2009 tarihine kadar devam eden bu kampanya ile şirketler hem güvenlik hem maliyet hem de zaman avantajı elde ediyor. Kampanya çerçevesinde ürünler Bonus Kart’a 6 taksit seçeneğiyle sunuluyor.


KAYNAK:www.pctime.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...