23 Ocak 2010 Cumartesi

Bill Gates interneti sevdi: İşte yeni sitesi



Bill Gates sonunda kendi sitesini de açtı: İşte o site ve bizlere öğretmek istedikleri...

Dünya üzerinde neredeyse herkesin Bill Gates hakkında bir fikri vardır. Kimileri onun kar etmekten başka bir amacı olmayan biri olduğunu düşünürken, diğerleri onun bir dahi olduğuna inanıyor. Fakat Gates'in notlarını paylaştığı The Gates Notes adlı sitesinde onu yakından tanıyıp, insani yönünü de görme şansına erişiyoruz. Bu site Gates'in, iş hayatında edindiği tecrübeleri, emeklilik yaşantısına nasıl adapte ettiğini görmek mümkün.

2008 yılında Microsoft'taki görevinden ayrıldığından beri Bill & Melinda Gates Vakfında dünyanın türlü sorununu çözmek için uğraşan Bill Gates genellikle eğitim ve sağlık konularında oluşan bu problemler için 3 milyar doların üzerinde para harcadı. Kendi ve eşi dışında pek çok eski Microsoft çalışanın da görev aldığı vakıftaki işlerin kendisi için yepyeni bir alan olduğunu ve adeta bunun yeniden okula başlamak gibi olduğunu söyleyen Gates, bu "hayat okulunda" öğrendiklerini okurları ile paylaşmak için bu siteyi kurduğunu söylüyor.

Eğer The Gates Notes sitesinde neler olduğunu kendiniz görmek istiyorsanız şu adresten Bill Gates'in notlarına erişebilirsiniz.
Kaynak : Veteknoloji.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...