31 Ocak 2010 Pazar

Google Davos'ta da sansürlendi



İnternet arama motoru Google'nin Çin'de uğradığı sansür yüzünden ülkedeki operasyonunu kapatma tehdidi ile başlayan tartışma Davos'ta da sansüre uğradı.

Google yönetimi ile Çin hükümeti arasında süren sansür tartışması Davos Zirvesi'nde Çin'in isteği üzerine gündeme gelmedi. Davos'ta gerçekleştirilen bu yılki Dünya Ekonomik Forumu'na eşbaşkanlık eden Deutsche Bank CEO'su Josef Ackerman, "Çin Başbakan Yardımcısı Li Keqiang, Google konusunu Davos'ta tartışmak istemediğini net ve açık şekilde ifade etti. Google da biraz geri adım attı" dedi.

Davos'a katılan East- West Araştırma Organizasyonu'nun Çin Uzmanı Christopher McNally, Çin'in, hakkında ortaya çıkan negatif konularla ilgili konuşulmasını istemediğini söyledi. McNally, "Çin, dünya ekonomisinin lokomotifi olduğu ya da ülkedeki yatırım fırsatları gibi sadece pozitif şeylerin konuşulmasını ve tartışılmasını istiyor" dedi.

Kaynak : veteknoloji.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...