22 Şubat 2010 Pazartesi

Microsoft Outlook kendini aştı!




Microsoft'un popüler yazılımı, yeni özelliği ile kendinden beklenenin de ötesine geçiyor...

Microsoft Outlook şu andan itibaren Web 2.0 çözümü LinkedIn'yi kontrol edebiliyor. Geliştiriciler, durumu kısa bir süre önce açıkladı.

Eklenti sayesinde LinkedIn üyeleri iş ağlarını direkt Outlook gelen kutusuna entegre edebiliyor. Bu iş için kullanıcıların sadece Microsoft ana sayfasına gitmesi gerekiyor: Downloads bölümünde Outlook Social Connector ismindeki eklentiyi bulup indirebilirsiniz. Aramayla uğraşmak istemeyenler için indirme linkini aşağıda belirttik.

LinkedIn ve Outlook birbiriyle bağlandıktan sonra Outlook, ilişkili LinkedIn ağını otomatikman çağırıyor. Üyeye e-posta gönderen tüm kişiler profil resimleri ve LinkedIn aktiviteleri ile Outlook içerisinde beliriyor. LinkedIn bu duyuruyu yaparken kombine çözümün iş dünyasına elverişliliğinin altını çizdi.

Outlook Social Connector eklentisi Windows XP, Vista ve Win7 altında çalışan Outlook 2003, 2007 ve 2010 ile beraber kullanılabiliyor.

İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...