31 Mart 2010 Çarşamba

Bu görüntüler sakıncalı mı? (Video)

Hollywood'un şiddet ve uyuşturucu içerikli, bol küfürlü filmi Scarface'i sahneye uyarlayan küçük yaştaki Amerikalı öğrencilerin görüntüleri video paylaşım sitesi YouTube'da hit olurken, tartışma da yarattı.

Küçük yaştaki Amerikalı öğrenciler, filmin sahnelerini canlandırıken küfürler ediyor, oyuncak silahlarla 'öldürüyor' ve uyuşturucudan bahsediyor.

Başrolünde ünlü aktör Al Pacino'nun oynadığı filmde öğrenciler 'f' harfiyle başlayan küfür yerine fonetik olarak ona benzeyen 'fudge' (boş laf) kelimesini, kokain yerine patlamış mısırı ve oyuncak silah kullanıyor. Ama görüntüler yine de tepki çekti.

Videoyu YouTube'a koyan ve Adını Cindy olarak açıklayan Illinois'li bir kadın açıklamada videonun "Jaydon'ın okulundaki öğrencilerin 'Scarface' versiyonu" olduğunu yazmış.

Videonun çocukların yetişkinler tarafından şiddete, uyuşturucuya ve küfüre ne derece maruz bırakıldığının ortaya koyduğunu söyleyenler görüntülere ateş püskürürken, görüntülerin bir okulde sahnelenmiş oyuna ait olması da tepki çekti. Öte yandan videoda bir sakınca bulmayanlar da vardı.

1983 Brian DePalma yapımı filmde Amerika'ya gelen Kübalı bir suçlu olan Tony Montana'nın (Al Pacino) girdiği uyuşturucu dünyasında yaşadıkları anlatılıyor.

İşte Video




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...