28 Mart 2010 Pazar

Çok farklı bir web tarayıcı; İndirin!


Farklı bir internet tarayıcı: Kylo.

IE'yi, Firefox'u, Chrome'u unutun: Kylo adındaki bu yepyeni tarayıcı diğerlerine hiç benzemiyor...

Windows ya da Mac, evinizde oturma odanızın merkezine dev ekran bir LCD ya da plazma televizyon, bir de bilgisayar koyduysanız bu internet tarayıcı sizin için düşünülmüş.

Kylo, evinde koltuğun rahatlığında internet üzerinden video izlemeyi sevenler için tasarlanmış yeni bir internet tarayıcı. Masaüstü, dizüstü ya da mobil cihazlardan tamamen farklı bir tasarıma sahip.

Ekranında 128 dev tuş var ve bunlar YouTube, Hulu, Netflix, Amazon Video, Pandora, ESPN, NBC, CBS, ABC, Fox gibi internet üzerinden akıcı video hizmeti sunan sitelere açılıyor. Kablosuz bir fare ya da havada çalışan fare türevlerinden biriyle klavyeye gerek kalmadan internet üzerinden video izleyebiliyorsunuz.

Hangi tarayıcı motorunu kullanıyor?

Kullanıcı arayüzünün detaylarıyla devam etmeden önce bu internet tarayıcının Mozilla Firefox temelli olduğunu da belirtelim.

Firefox kadar hızlı çalışan tarayıcının tasarımı geniş ekrandan maksimum verim sağlayacak şekilde hazırlanmış. Mümkün mertebe az tıklama ile kullanıma yönelik. Fontlar ve ikonlar uzaktan görülebilecek şekilde büyük.

Adres satırı ekranın alt kısmında yer alıyor ve ister kablosuz klavye, ister sanal klavye ile buraya istediğiniz adresi yazabilir, Google, Bing, Yahoo vb arama motorlarını varsayılan yaparak arama yapabilirsiniz.

Elbette esas tasarım amacı en yaygın kullanılan video paylaşım siteleri üzerinden hızlı bir şekilde medya içeriği aktarmak ve geniş ekranda en iyi şekilde göstermek.

Download: Kylo


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...