30 Mart 2010 Salı

Rapidshare gönül aldı!

Rapidshare'den korsan açıklaması...

RapidShare, korsan film ve müzik indirenler konusundaki haberleri yalanladı ama...


Bugün yayınladığımız haberde, RapidShare'in korsan film ya da müzik indirenleri, bu içerikleri satın alabilecekleri yerlere yönlendireceğinden bahsetmiştik. Torrent'in kalesi olarak bilinen TorrentFreak sitesinde yayınlanan bu habere RapidShare kullanıcılardan yoğun tepki geldi. Dev dosya paylaşım servisi, bu tepkiler üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

RapidShare'in resmi sitesinde yer alan mesajda, kullanıcıların bilgilerinin RapidShare tarafından toplandığına dair uyarıların ve kanuni mercilere başvurulmasını tavsiye eden e-postaların kafa karışıklığı yarattığı belirtildi. RapidShare, mesajında kullanıcıların ne indirdiklerine karışmayacağının özellikle altı çiziliyor. Ancak satın alma bağlantıları iddiası yalanlanmıyor.

Buraya kadar her şey tamam, ama...

Bu e-postaların sahte olduğunu belirten RapidShare yekilileri kullanıcı bilgisi topladıklarına dair olan iddiaları reddetti. Bu mesajları alan kullanıcıların premium hesaplarının çalınmış olabileceğini belirten yetkilier, bu e-postaların amacının RapidShare ile olan irtibatı kesmek olduğunu aktardı.

Ancak aynı mesajda önemli bir detay da göze çarpıyor: RapidShare içerik sahiplerinin kendilerine yaptığı şikayetlerle korsan içerikleri kaldırdıklarını, kaldırmaya da devam edeceklerini üzerine basa basa belirtiyor. Ayrıca korsan içerik paylaşanların hesaplarının da anında silineceği söylendi. Yani korsan içeriğin RapidShare sunucularında barındırılması istenmiyor ve bunun için çok çalışıldığının altı çiziliyor.

Kaynak : veteknoloji.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...