27 Ağustos 2010 Cuma

Burada Yalnızsın Liverpool

20 bin kadar Trabzonlu, şiddetli yağmura rağmen Avni Aker'e koştu, hiç susmadı. Takımını ateşlemeye çalışan tribünler, son düdüğün ardından futbolcularını ve rakibi alkışlayarak gecenin kahramanı oldu.

Liverpool rövanşı öncesinde hem yönetim hem de takım 12. adama, “Bizi yalnız bırakmasınlar” mesajı göndermişti... Taraftar da mesajı aldığını dün gece gösterdi. Ramazan ayına, yağmura ve zamlı bilet fiyatlarına rağmen Avni Aker’e koşan 20 bin kadar Trabzonlu, takımına müthiş bir destek verdi. 90 dakika boyunca futbolcularının oyunun içinde kalması için temposunu yüksek tutmaya çalışan Trabzonsporlular, üst üste gelen Liverpool golleri ve kaçan tura rağmen sportmenlikten ödün vermedi. Son düdüğün ardından hem kendi futbolcularını hem de rakibi alkışlayan Bordo-Mavililer, gecenin kahramanı olmayı da başardı.

  • Liverpool taraftarının '' Asla Yalnız Yüremeyeceksin '' sloganı , Trabzon'da karşılık buldu.H.Avni Aker tribünlerine asılan '' Burada Yalnızsın '' pankartı her şeyin özeti gibiydi.

H.Avni Aker Stadı'na asılan pankartlar da ilgi çekti.Liverpool taraftarının '' You will never walk alone '' (Asla yanlız yürümeyeceksin) sloganına en güzel cevabı , Bordo - Mavili tribünler verdi.

BordoMavi.Net



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...