24 Ağustos 2010 Salı

Trabzonspor 3 Fenerbahçe 2



Trabzonspor Fenerbahçe maçımüthiş bir futbola sahne oldu. Trabzonspor Fenerbahçe maçında gülen taraf Trabzonspor oldu. İşte Trabzonspor Fenerbahçe maçı maç özeti ve maçtan kareler ile karşınızdayız...

Trabzonspor Fenerbahçe maçı her iki takım adına da zorlu geçmesi bekleniyordu. Ve öyle de oldu. Trabzonspor ile Fenerbahçe maçının gol düellosunda kazanan taraf 3-2'lik skorla Trabzonspor oldu.

İLK YARIDA GOL DÜELLOSU

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde Trabzonspor As Başkanı maça %99 favori olarak çıktığını belirtmişti. Ve Trabzonspor Fenerbahçemaçında ki güzel oyununu galibiyet ile süsledi. Trabzonspor Fenerbahçe maçında ilk gol 14. dakikada Mehmet Topuz'un kendi kalesine attığı gol oldu ve bu golle Trabzonspor 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında henüz ilk golden 1 dakika geçmesine rağmen Trabzonspor Yattara ile farkı 2'ye çıkardı ve Fenerbahçe büyük bir şoka uğradı. Yattara şık bir aşırtma vuruşu ile topu filelere göndermeyi başardı ve skor 2-0 oldu

Trabzonspor Fenerbahçe maçında artık Fenerbahçe'nin işi oldukça zora girmişti. Farkı bire indirme çabaları vardı Fenerbahçe takımında.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında dakikalar 28'i gösterirken Fenerbahçe'de sahneye Lugano çıktı ve farkı bire indirdi. Semih'in ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Lugano farkı 1'e indirdi. Ve Trabzonspor Fenerbahçe maçında skor 2-1'e geldi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında farkın 1'e inmesinin 1 dakika sonrasında dakika 29'da sahneye Glowacki çıktı ve farkı tekrardan 2'ye çıkardı. Yattara'nın müthiş ortasını golle süsleyen Glowacki skoru da 3-1 yaptı.

Trabzonspro Fenerbahçe maçında bu golden sonra yine Fenerbaçhe atakları gelişmeye başladı. Ve 40. dakikada Mehmet Topuz farkı tekrardan 1'e indirdi skor 3-2 oldu. Ve ilk yarı 5 golle sona erdi (3-2)

2. YARI BİRDE PENALTI VARDI!

Trabzonspor Fenerbahçe maçında 2. yarıya hızlı başlayan taraf Trabzonspor oldu. Trabzonspor Teofilo ve Yattara ile %100'lül poziyonları henüz ilk yarının başında kaçırmaya başladılar. Ayraca Trabzonspor Fenerbahçe maçında 70. dakikada Trabzonspor birde penaltı atışı kazandı. Topun gerisine Colman geçti vuruşunu yaptı ancak kaleci Mert gole izin vermedi.

Trabzonspor Fenerbaçhe maçında daha sonra ki dakikalarda her iki takımda oldukça etkili ataklar geliştirdi ancak başarılı olamadılar. Trabzonspor Fenerbahçe maçını güzel ve etkili oyunu ile kazanmayı bildi. Ve Trabzonspor Fenerbahçe maçını da kazanarak 2'de 2 yaptı ve 2. hafta lider oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...