30 Eylül 2010 Perşembe

Facebook’ta bir ilk!


Yurtiçi Kargo, dünyada bir ilki Facebook’ta gerçekleştirdi...

Yurtiçi Kargo, dünya kargo sektöründe bir ilke imza atarak Facebook üzerinden gönderi yapılabilen “Konuşturan Kargo” uygulamasını başlattı.

Yurtiçi Kargo, müşteri iletişimini sosyal medyaya taşıyor. Dünyada Facebook üzerinden gönderi yapılabilen ilk kargo uygulaması olan “Konuşturan Kargo” yu hizmete sunan Yurtiçi Kargo, bu uygulama ile Facebook kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlıyor.

“Konuşturan Kargo” uygulaması, dünya kargo sektöründe bir ilk olmasıyla beraber Turkcell hat sahiplerine ve öğrencilere de ayrıca özel imkanlar tanıyor.

Facebook üzerinden gönderi yapan tüm Turkcell hat sahipleri hizmet tutarı karşılığında TL/dakika kazanıyor. Ayrıca uygulama öğrencilerin tüm standart kargolarını %20 indirimli taşıyor.

“Konuşturan Kargo” ile müşteri hizmetini Facebook’a taşıyan Yurtiçi Kargo’nun kurumsal Facebook sayfasına www.facebook.com/yurticikargo adresinden ulaşılabiliniyor.
Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...