26 Eylül 2010 Pazar

Firefox'ta daha hızlı arayın; İndirin!



Bu eklentiler Google Instant'tan hızlı!

Google'ın hız sınırlarını zorlayan Instant özelliğinden daha hızlı arama için bu eklentiler yeter...

Google'ın hız tutkusunu bilmeyen yok. Arama motoru devinin bu konudaki en önemli girişimlerinden biri ise Google Instant. Aramaları hızlandırma özelliği sayesinde sonuçlara çok daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan Google Instant hız konusundaki tek seçeneğiniz değil. Bu Firefox eklentileri hız konusunda Instant ile yarışabilir ve hatta geçebilir bile...

CyberSearch
Firefox 3'ün özelliklerini kullanarak hızlı arama sağlayan bu eklenti, Firefox'un adres satırını kaldırıyor ve yerine doğrudan aramaları gerçekleştirebileceğiniz bir adres satırı getiriyor. Aramaları aynı Chrome'da olduğu gibi doğrudan adres satırından yapmanın yanı sıra ek özellikler de sunan CyberSearch tamamen ücretsiz bir eklenti.

Ubiquity
Kendi üzerinde Google araması bulunan Ubiquity, tek bir klavye kısayolu ile arama kutusunu karşınıza getiriyor ve son derece hızlı bir şekilde aramaları gerçekleştirmenizi sağlıyor. Mozilla Labs'ın deneysel bir çalışma olarak 2008'de başlatmış olduğu Ubiquity bugün hala geliştirilmeye devam ediyor.

Peers
Siz daha arayacağınız kelimeyi yazarken ne arayacağınızı tahmin etmeye çalışan Peers eklentisi, Google'ın yanı sıra Yahoo, Wikipedia, Amazon ve hatta eBay üzerinden bile hızlı arama yapmanızı sağlıyor.

Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...