19 Eylül 2010 Pazar

Şeytanın avukatı Berbatov: 3-2


Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip ev sahibi Manchester United oldu. Rakip kaleyi baskı altına alan Şeytanlar, 42. dakikada Berbatov'un attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı da 1-0 Manchester United üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında da oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi takım, 59. dakikada ikinci kez Berbatov'un ayağından gelen çok şık bir golle farkı ikiye çıkardı. Bu golün beş dakika sonrasında ender gelişen Liverpool ataklarından birinde ceza sahasında Jonny Evans'ın Torres'i düşürmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Gerrard, topu ağlara gönderdi ve 64. dakikada fark bire indi. Liverpool sadece altı dakika sonra Torres'in bu kez ceza sahasına girerken O'Shea tarafından düşürülmesiyle bir frikik kazandı. Topun başına yine Gerrard geçti ve topu bir kez daha ağlara göndererek skora denge getirdi. Beraberlikten sonra galibiyet golü arayan Manchester United, 84. dakikada Berbatov'la öne geçti. Bulgar futbolcu hat trick yaparak takımını bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Manchester United üç puanı alan taraf oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...