28 Ekim 2010 Perşembe

Facebook'ta garip bir hırsızlık


İtalya'da bir kadın Facebook uygulaması ile kurduğu sanal eve hırsız girdiği gerekçesiyle davacı oldu. Zanlı hakkında 1 yıldan 5 yıla kadar hapis isteniyor.


44 yaşındaki Paola Letizia adlı kadın Pet Society adı verilen bir Facebook uygulamasında donattığı evden kanepe, jakuzi, halı gibi eşyaların çalındığını bildirdi. Bunun üzerine ''Birinin e-posta hesabına yasadışı ve izinsiz giriş'' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Pet Society oyunu edinilen sanal hayvanlara bakma, para kazanma ve ev döşeme gibi görevleri içeriyor. Oyunda edinilen hayvan için sanal mağazalardan elbise ve mobilya gibi ihtiyaçları karşılamak amacıyla alışveriş yapılıyor. Letizia, ayna, halı, tablo ve akvaryum gibi sanal eşyalar için 139 dolar harcadığını iddia etti.

Letizia, hesabını açtığında Pet Society uygulamasında satın aldığı eşyaların olmadığını fark etti.Geriye sadece sanal kedisi kalmıştı.

İtalyan polisi şimdi bu sanal hırsızın izini sürüyor. Yakalanırsa 1 yıldan 5 yıla kadar hapisle yargılanacak.
Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...