31 Ekim 2010 Pazar

Her şey tek tıklamayla kapansın!


Windows ile çalışırken, açık olan çok sayıda uygulamayı tek tıkla, saniyesinde kapatmaya ne dersiniz.

Windows ile çalışırken çok sayıda uygulamanın aynı anda açık olması hiç de şaşıracak bir durum değil. İşiniz bittiğinde bu uygulamaları tek tek kapatmak yerine sadece tek bir tıklama ile hepsini aynı anda kapatmak istemez miydiniz? Eğer cevabınız evetse, bu işin en kolay yolunu öğrenmeye hazır olun. Üstelik herhangi bir yazılım veya araç kurmanıza da gerek yok...

Yapmanız gereken aslında çok basit. Öncelikle masaüstünde boş bir alana farenizin sağ tuşuyla tıklayın ve Yeni seçeneğinin altından kısayol satırını seçin. Yeni bir pencere açılacak. Buradaki Öğenin konumunu yazın satırına aşağıdaki komutu girin:

taskkill /F /FI "USERNAME eq whitsongordon" /FI "IMAGENAME ne explorer.exe" /FI "IMAGENAME ne dwm.exe"

Daha sonra İleri düğmesine basın. Yeni ekranda, kısayolunuz için bir isim vermeniz istenecek. Varsayılan isim taskkill.exe. Siz bu ismi dilediğiniz şekide değiştirebilirsiniz. Biz, örnek olarak Kapat ismini verdik. Her şey tamamsa, Son düğmesine basın ve pencereyi kapatın.

Masaüstünde Kapat isimli bir simgenin belirdiğini göreceksiniz. Artık bu simgeye çift tıklayarak, o an açık olan tüm programların saniyesinde kapanmasını sağlayabilirsiniz.
Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...