30 Ekim 2010 Cumartesi

Yeni Focus Resimli






Ford Focus'un merakla beklenen yeni verisyonunun Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu. Araç nisan ayında Türkiye'de olacak.


Ford Otosan Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, bu sene fuarın önceki senelere göre daha hareketli olduğunu, kendilerinin de 6 yeni modelin tanıtımını yaptıklarını ve büyük ilgi gördüklerini belirtti. Özüner, şunları anlattı:

"Fuarda 6 yeni modelin lansmanını yapıyoruz. 5 kişilik C-Max, 7 kişilik Grand C-Max, Yeni Mondeo, S-Max, Yeni Galaxy ve Yeni Focus. Bunlardan Focus haricindeki modellerin hepsinin satışı Kasım ayında başlayacak. Yeni Focus ise Nisan ayında burada olacak."

Yeni Focus geldikten sonra eski versiyonunun da piyasada kalacağını belirten Özüner, "stratejimiz ikisine de devam etmek. 1 sene boyunca birlikte satacağız" dedi. Özüner, Yeni Focus'ta kullanılacak olan EcoBoost motor sayesinde de daha düşük hacimde daha yüksek güç üretileceğini, ayrıca yakıt tüketiminden de yüzde 20 tasarruf sağlanacığını belirtti.

Ford Otosan'ın 10 aylık rakamlar itibariyle pazarda ilk sırada bulunduğunu hatırlatan Özüner, yılı da bu şekilde tamamlayacaklarını söyledi. Özüner, geçen sene son güne kadar devam eden yarışın bu sene daha erken biteceğini iddia etti.

Ford'un bu sene özellikle otomobilde atağa geçtiğini ve bu alanda pazarda ikinci sıraya yükseldiğini belirten Özüner, toplamda da 120 binlik bir satış rakamı öngördüklerini anlattı.

1.6 DİZEL MONDEO GELİYOR


Önümüzdeki dönemde özellikle Yeni Mondeo'nun öne çıkmasını beklediklerini ifade eden Özüner, "İlk kez 1.6 litre dizel motor kullanacağız. Bu motorun satışları olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz" dedi.

Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...