24 Kasım 2010 Çarşamba

En sevilen cep hangisi?


Kullanıcıların en memnun olduğu cep hangisi?

iPhone, HTC, Samsung, Blackberry ve diğerleri: Kullanıcılar en çok hangi telefondan memnun?

ChangeWave tarafından düzenlenen bir anketin sonuçlarına göre telefonlarda kullanıcı memnuniyetinde iPhone hala birinci. Anketin ikincisi Motorola olurken, üçüncü sırada HTC bulunuyor.

Son 6 ayda yeni akıllı telefon satın alan 1.212 kullanıcı arasında yapılan anketin sonuçları, iPhone'un anten ve dış yüzey sorunlarına rağmen kullanıcıların çoğunun bunlardan şikayet etmediğini gösteriyor. Motorola'nın memnuniyet konusunda giderek artan bir performansa sahip olması dikkat çekiyor. RIM'in ise Blackberry telefonlarıyla rakiplerini takip etmekte zorlandığı göze çarpıyor.

Android işletim sisteminin HTC gibi üreticilere çok yardımının dokunduğu şüphe götürmez bir gerçek. Daha iyi bir donanım kullanma konusunda hissedilen baskının, daha iyi bir performans ve işletim sisteminin ortaya çıkmasını sağladığını görüyoruz.

RIM, Nokia ve diğer üreticilerin işi ise kullandıkları eski platformlarla biraz zor görünüyor. Kullanıcılar bu platformlara ne kadar alışık olsalar da artık vadesinin geçtiğini düşünüyorlar. BlackBerry Torch ve Nokia N8'in iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünürsek, onları aşağı çeken en önemli nedenin çalıştırdıkları işletim sistemi olduğunu söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...