23 Kasım 2010 Salı

Facebook'ta oyun harikaları!

Facebook'un en popüler oyunları...

Artık oyun oynamak için de ilk adresimiz Facebook: İşte Facebook'un oynamanız gereken oyunları!


Facebook ile birlikte sosyal oyunlar büyük bir yükselişe geçti. Daha önce oyun oynama alışkanlığı olmayan insanlar bile artık her gün saatlerce Facebook'taki oyunların başından kalkmıyorlar. Dünyanın en büyük sosyal ağ sitesinde bulabileceğiniz yüzlerce oyun var. Ama hangisinin size göre olduğunu öğrenmek için hepsini denemenize gerek yok. İşte Facebook'un en iyi oyunları...

Farmville
Facebook'ta oyun denince ilk olarak akla Farmville gelir. 55 milyonu aşkın aktif oyuncu ile sanal çiftliklerinde pek çok farklı sebze ve meyve eken oyuncular aynı zamanda çiftliklerini güzelleştirmek için de uğraşıyorlar. Çiftlik hayvanları ile ilgilenmeyi de hesaba kattığınızda epeyce vaktinizi alabilecek bir oyun. Sanal dünya oyunu olarak adlandırılan türün en iyi örneklerinden biri.

Mafia Wars
Role Playing türü içinde Facebook'un en popüler oyunlarından biri olan Mafia Wars'ın aylık düzenli oyuncu sayısı 23 milyonun üzerinde. Kendi mafyanızı kurduktan sonra arkadaşlarınızla bir olup, rakiplerinize karşı amansız bir savaş başlatabileceğiniz oyunda ayrıca size verilen görevlerini de yerine getirerek gücünüz arttırabilirsiniz.

Cafe World
Kendi restoranınızı işletmek istiyorsunuz ama gerçek hayatta bunu yapacak imkanınız yoksa Cafe World tam size göre demektir. Eğer çiftlik hayatı veya mafya dünyası size göre değilse bu son derece başarılı oyunu deneyebilirsiniz.

Millionaire City
Hayallerinizdeki şehri kurup milyoner olmak size eğlenceli bir fikir gibi geliyorsa bu oyunla keyifli saatler geçirebilirsiniz demektir. Ünlü Sim City'ye benzerliği ile dikkat çeken oyun Digital Chocolate tarafından geliştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...