28 Ocak 2011 Cuma


Bu ayın AdSense bülteninde aşağıdaki konulara yer verdik:
  • Ayın optimizasyon ipucu: Yeni Yıl, Yeni Birimler
  • Orijinal olmayan içerik
  • Yeni AdSense arayüzüne eklenen yeni özellikler
  • Zamanında ödeme alma
Optimizasyon: Ayın ipucu

Yeni Yıl, Yeni Birimler

Yeni Yıla başlarken, yıl boyunca AdSense gelirinizde önemli artışlar sağlamanıza yardımcı olacak, gerçekten kolay ve basit bir ipucu vermek istiyoruz.

En yüksek performansı gösteren reklam birimlerimizden birini(336x280, 300x250, 728x90 veya 160x600), şu anda hiç reklam göstermeyen veya yalnızca bir ya da iki reklam birimi gösteren sayfalara ekleyebilirsiniz. Bu, başta sitenizin yüksek trafikli alanları olmak üzere, sitenizin trafiğinden gelir elde etme olasılığınızı yükseltir!

Yeni bir standart birim eklemek için:
1. Hesabınızda oturum açın
2. Reklamlarım sekmesine gidin
3. "Yeni reklam birimi"ni tıklayın
4. Boyutu ve reklam türünü "metin ve resim reklamlar/zengin medya reklamları" olarak seçin
5. Reklam biriminizi özelleştirin ve kodu sayfalarınıza ekleyin

Yeni bir reklam birimi ekleyin!

AdSense programı, şu anda en fazla üç standart İçerik için AdSense reklam birimi yerleştirmenize izin vermektedir ve bunu ısı haritamızınönerdiği yerleşimlerde yapmanızı özellikle öneririz. Üç standart reklam birimine ek olarak, üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu ekleyebileceğinizi de unutmayın.

AdSense ile başarıya ulaşmanın 3 altın kuralını unutmayın:

- Sayfa başına birim sayısını en üst düzeye çıkarın
- Reklam birimi içeren sayfaların sayısını en üst düzeye çıkarın
- Reklam birimi içeren sitelerin sayısını en üst düzeye çıkarın

Test edin ve testlerinizin etkinliğini özel kanallar ile izleyin, buna değer!
En Yeni AdSense Güncellemeleri

Hassas Kategori Engelleme

Hassas kategori engelleme özelliğinin tüm dünyada daha fazla dilde kullanılabilmesini sağlama çabamızın bir sonucu olarak, bu özelliğin artık Türkçe'de de resmen kullanıma sunulduğunu bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.Hassas kategori engelleme özelliği ile, en çok 11 özel kategorideki reklamların sayfalarınızda görüntülenmesini engelleyebilirsiniz. Bu kategorilerdeki reklamlar, desteklenen dillerden herhangi birinde olmaları halinde, sayfalarınızı nasıl hedeflediklerine bakılmaksızın engellenir. Ayrıntılı bilgi için AdSense bloguna göz atın.



AdSense Youtube Kanalı ve Twitter Hesabı
Kullanıcılarımızla mümkün olan her ortamda iletişimde olabilmek için çabalarımız devam ediyor. Son olarak Türkçe AdSense Youtubekanalını ve Twitter hesabını anons etmekten mutluluk duyuyoruz. Youtube kanalımızdaki Türkçe videoları izleyebilir, Twitter üzerinden bizi takip edip düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Yeni özellikler, optimizasyon ipuçları, faydalı linkler ve duyurular ile sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Yeni AdSense arayüzüne eklenen yeni özellikler


Görüşleriniz doğrultusunda, yeni AdSense arayüzünde AdSense hesap yönetimi deneyiminizi iyileştirecek bazı değişiklikler yaptığımızı bildirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz:

• Performans raporları için sayfa düzeyindeki metriklere geri döndük
• Bazı raporlama terimlerini güncelledik
• Artık, Oyunlar için AdSense ve Video için AdSense ürünlerimize yönelik kanallar oluşturabilir, bu kanalları düzenleyebilir ve raporlar görüntüleyebilirsiniz

Daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...