19 Haziran 2011 Pazar

Gerrard: "Artık şampiyonluk zamanıdır"

Liverpool'un 31 yaşındaki yıldızı ve kaptanı, gelecek sezonki hedeflerinin şampiyonluk olması gerektiğine inanıyor.


Liverpool kaptanı Steven Gerrard, gelecek sezon yeniden şampiyonluğa oynamaları gerektiğini söyledi.

2011-12 sezonuna sabırsızlıkla hazırlanan Gerrard, geçen Mart'ta kasığından sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı. Roy Hodgson'dan sonra göreve gelen Kenny Dalglish'le toparlanmaya başlayan Liverpool yeniden rakiplerine korku salmaya başladı ve 21 yıldan beri kazanamadığı Premier Lig şampiyonluğuna yeniden gözünü dikiyor. Kariyerinde henüz lig şampiyonluğu yaşamamış olan Gerrard da bunu yapmak için son derece kararlı.

"Çıta yüksekte kalmalı"

Sky Sports News'a konuşan kaptan konu hakkında "Eğer gelecek sezon yeniden dört büyükler arasına girersek bu müthiş bir başarı olur. Ama hedefimiz ligi kazanmak olmalı çünkü Liverpool'da her yıl çıta böyle yüksekte olmalıdır." ifadelerini kullandı. Gerrard sözlerine "İyi bir takımımız var. Umuyorum ki gelecek haftalarda yapılacak takviyelerle güçleneceğiz. Ondan sonra da gelecek sezon rekabete kaldığımız yerden devam ederiz." diyerek devam etti.

"Mükemmel bir dinlenme dönemi geçirdim"

Tecrübeli futbolcu ayrıca futbolu çok özlediğini belirterek "Aslına bakarsanız futbol oynamayı ölesiye özledim. Gariptir, hem zihnen hem de fiziksel olarak güzel bir dinlenme dönemi geçirdim. İnanıyorum ki gelecek sezon ateşli bir şekilde, hazır ve iyi bir durumda geri döneceğim. Hem fiziksel, hem de zihinsel yönden büyük ihtimalle şimde kadarki en iyi dönemimi geçirdim ve sabırsızlıkla beklediğim bir sezona giriyorum. Çok heyecanlıyım." dedi.

"Manchester United'ı tebrik edelim ve işe koyulalım"

31 yaşındaki kaptan, 19. Premier Lig şampiyonluğuna ulaşıp kendilerini geçen Manchester United için de "Nasıl oynadıklarına bakınca, 19. şampiyonluğun geldiğini anlamak zor değildi. Bu çok acı verdi çünkü onlar en büyük rakiplerimiz. Haklarını vermek lazım. Ama bunu fazla dert etmeyip kendi işimize bakmalı, rekabete dönmeli ve durumu mümkün olduğu kadar kısa sürede eşitlemeye çalışmalıyız." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...