25 Haziran 2011 Cumartesi

Mata Liverpool'a gidebilir

Valencia'nın etkili isimlerinden Juan Mata, aralarında Manchester City'nin de olduğu Premier Lig ekiplerinin tekliflerine rağmen Liverpool forması giymeye daha sıcak bakıyor.

Goal.com'un edindiği bilgilere göre, 23 yaşındaki İspanyol yıldız, Liverpool forması giymek istiyor. Kırmızıların gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olmasını da önemsemeyen Mata, Liverpool'un büyülü tarihi ve geleneğinden ötürü Merseyside ekibinde oynama ihtimaline daha olumlu yaklaşıyor.Topla oynama becerisi ve hızıyla Premier Lig için biçilmiş bir kaftan olan Juan Mata, aralarında Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak takımlar olmak üzere birçok üst düzey ekipten transfer teklifleri alıyor. Şu an için İspanya 21 yaş altı takımında bulunan Mata'nın bonservisini elinde bulunduran Valencia, içinde bulunduğu maddi zorluklar nedeniyle yıldız oyuncusunu satabilir.Manchester City ise Alexis Sanchez'i Barcelona'ya kaptırma ihtimaline karşı Juan Mata için girişimlerini artırma kararı aldı. Mata'nın Valencia'dan eski takım arkadaşı olan David Silva da, Roberto Mancini'ye 23 yaşındaki yıldızın City'e getirilmesi için baskı yaptığı konuşuluyor.Liverpool, bu transfer döneminde şu ana kadar Juan Mata için herhangi bir resmi girişimde bulunmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...