9 Temmuz 2011 Cumartesi

Aziz Yıldırım: "Beni cezaevine yollamayın"

Şike operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün tam 6 saat sorgulanan Aziz Yıldırım, savcı ile ilginç diyaloglar yaşadı.


Emniyet'in başlattığı şike operasyonu kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün tam 6 saat boyunca soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verdi. Yıldırım, Berk ile ilginç diyaloglar içine girdi.Habertürk ve Star'da yer alan haberlere göre Aziz Yıldırım Savcı Mehmet Berk'ten kendisini cezaevine göndermemesini istedi. Yıldırım, "Beni cezaevine göndermeyin. Kalbimde stend takılı. Damarım tıkalı. Şeker ve tansiyonum var. Beni serbest bırakın" dedi.Aziz Yıldırım'ın 'suç örgütü kurmak, yönetmek, üyesi olmak ve şike' iddiaları ile sorgulayan Mehmet Berk'in ilk sorusu ise "Pişmanlıktan faydalanıp şikeyi itiraf etmek istiyor musunuz?" oldu. Yıldırım'ın ise "Beni kurban etmek isterlerse hepsini yakarım" dediği ileri sürüldü.Aziz Yıldırım hakkında asılsız haber yapan medya kuruluşlarını da kınadığını belirtti ve "Öldüğüm zaman bu topraklarda yatacağım. Yerim de bellidir" dedi.Mehmet Berk'e "Son sözüm Tüm Fenerbahçelilerin söylediği gibi darağacında da olsam Fenerbahçe olacaktır" diyen Aziz Yıldırım, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildi ancak ardından yine rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...