31 Temmuz 2011 Pazar

Oyun için bunu da yaptılar!

Oyun oynamak güzel ama oyunlara bağımlı olmak, bakın insana neler yaptırabiliyor!

Çin'de ilginç bir olayın kayıtları gün yüzüne çıkarıldı. Li Lin ve Li Juan, 2007'de bir internet kafede tanışmıştı ve aralarındaki ilişki giderek büyüdü. İlk tanıştıklarında 18 yaşın altında olan çift, çoklu oyunculu ve çevirim içi oynanan oyunların bağımlısı oldular, ancak beraberliklerini sürekli oyun başında geçirmemiş olmalılar ki, ilişkilerinin ilerleyen zamanlarında bir çocuk sahibi oldular.

Sahip oldukları çocuğu 2009 yılında bakmak istemediklerinden satmayı planlayan çift, satıştan elde edecekleri parayı da oyun bağımlılıkları için harcamayı kararlaştırdılar. Yanlış anlamayın; bağımlılıktan kurtulmak için değil, tam tersine oyuna para yatırmak için paraya ihtiyaçları vardı.

10.000 dolara anlaşma yapan çiftin yakınlarından biri bu yasal olmayan olayı farketti ve durumu polise haber verdi. Lin ile Juan'ın, polise verdikleri ifadede çocuk satışının yasal olmadığını bilmedikleri iddiası dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...