1 Eylül 2011 Perşembe

Marek Cech Trabzonspor'da

28 yaşındaki oyuncu son olarak İngiltere'de West Bromwich forması giydi. Slovak Milli Takımı'nın da aslarından olan Marek Cech, 3 yıllık sözleşmeye 'evet' dedi, teknik heyet sonunda muradına erdi.


Trabzonspor’da adeta bir yılın hikayesine dönen sol bek transferi dün netleşti. Gündemine Llunga, Ziegler gibi isimleri alan ve görüşmeler yürüten Bordo-Mavililer, İstanbul’a daha önce adı pek konuşulmayan sürpriz bir ismi getirdi. Karadeniz ekibi, son olarak İngiltere’nin West Bromwich ekibinde oynayan Slovak futbolcu Marek Cech ile anlaştı. Oyuncunun adını UEFA listesine bildirmek için elini çabuk tutan Fırtına’nın kurmayları, 28 yaşındaki futbolcuyu öğle saatlerinde Türkiye’ye ulaştırdı. Sağlık kontrolünden geçen ve ardından da 3 yıllık imza atan Marek Cech, ardından tekrar ülkesinin milli takım kampına katılmak üzere İstanbul’dan ayrıldı. Daha önce Bratislava, Sparta Prag ve Porto formalarını da giyen deneyimli oyuncu, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir ekibe transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...