17 Mart 2012 Cumartesi

BMN !

Dün ve bugün bazı basın organlarında Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e Gençlerbirliği maçı sonrası Ankara Esenboğa havalimanında hakaret edildiği tepki gösterildiği haberlerinin yer aldığına üzülerek şahit olduk. 

Unutulmamalıdır ki, Şenol Güneş sportif başarıları ile Trabzon şehrihin ve Trabzonsporumuzun yeganesidir. Bu yeganelik onu uluslararası arenaya taşımış, ülkemiz futboluna da unutulmaz, tarihe altın harflerle geçmiş başarılar kazandırmış Uefa nezdinde dünyada yılın iyi teknik direktörü seçilmiştir.

Böylesine değerli bir spor adamına değil hakaret onu rencide edecek her söz nazarımızda Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerlere söylenmiş olarak adledilir. Ve bedeli de oldukça ağırdır !

Saçma sapan bir ligin yaşandığı ortamda, Trabzonspor'a yapılacak hainlik ile eşdeğer hareket, 24 saatini Trabzonspor'la yaşayan kıymetli teknik direktörümüze yapılmış olan saygısızlık olacaktır.

Şenol Güneş Trabzonspor camiasının sportif anlamda tartışmasız birincisidir ve kralıdır, bir çoklarında eksik olan "adam"lığında kralıdır.

Saha içinde ne sonuç alırsak alalım bu durum bizler için hiçbir zaman değişmeyecektir.

Saygılarımızla.

BMN - BordoMavi.Net
Trabzonsporlular Birliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...