29 Kasım 2009 Pazar

HTC Hero



Kişiselleştirilmiş kullanıcı arayüzüne sahip Android tabanlı telefon HTC Hero, Aralık ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

Telefon kullanımını daha kolay ve doğal hale getiren HTC Sense teknolojisine sahip HTC Hero, sevdiklerinize ulaşmanız ve önemli bilgilerinize erişmeniz için doğal bir yol sunuyor.

HTC’nin tüm dünyada büyük beğeni kazanan, T3 ve Stuff gibi önde gelen uluslararası teknoloji dergileri tarafından yılın ürünü olarak ödüllendirilen göz alıcı akıllı telefonu HTC Hero Aralık ayı başında, Türkiye’de KVK distribütörlüğünde satışa sunulacak. Sezgisel ve kesintisiz bir iletişim deneyimi sunan HTC SenseTM teknolojisi ve tasarımı ile HTC Hero, Android işletim sistemini bir adım öteye taşıyor.

HTC Hero, eğime sahip açılı köşeleri ve açılı alt bölümü ile elinize tam oturacak ve konuşma sırasında yüzünüze tam uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Kirlenmeyi önlemek, daha uzun ömürlü ve parlak olmasını sağlamak için ekranı parmak izi yapmayan özel bir kaplamayla giydirilen HTC Hero; özel beyaz rengi, sektörde bir ilk olan Teflon kaplaması ile gelişmiş, sağlam ve dokunuşu keyifli bir telefon olarak dikkat çekiyor.

3.2 inç HVGA ekrana sahip olan cihaz internet, multimedya ve diğer içerikler için özel olarak geliştirildi. Küçük ölçüleri ve hafifliği ile kullanıcının eline rahatça oturan cihazın donanım özellikleri arasında GPS, dijital pusula, ağırlık sensörü, 3.5 mm stereo kulaklık çıkışı, 5 megapiksel otomatik odaklı kamera ve genişletilebilir MicroSD hafıza da yer alıyor. Cihazın arama tuşu sayesinde klasik arama yapmanın ötesine geçerek daha doğal ve bağlamsal arama yapabiliyor, Twitter’da ya da cihaz içinde aradıklarınızı ve posta kutunuzdaki e-postaları kolaylıkla bulabiliyor, listenizdeki kişilerin yerlerini belirleyebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...