29 Kasım 2009 Pazar

Logitech Gaming Keyboard G110



Oyununuzu kurmaya hazır olduğunuzda Logitech Gaming Keyboard G110, oyun ayarlarınızı kişiselleştirmeniz, daha etkin bir şekilde iletişim kurmanız ve karmaşık komutları kolayca uygulamanız için gerekli olan her şeyi sunuyor.
G110’un kişiselleştirilebilir renklerle arkadan ışıklandırma özelliği karanlıkta bile doğru tuşları yerleştirmenizi sağlıyor. Ayrıca, programlanabilir G tuşları üzerinde 36’ya kadar tuşu ya da karışık makroları yapılandırabilir ve hızla yeni makrolar kaydetmek için MR tuşunu kullanabilirsiniz. Entegre USB ses, oyun sırasında takım arkadaşlarınızla kolayca strateji oluşturmanızı ya da rakiplerinizle konuşmanızı kolaylaştırıyor. Yüksek hızlı USB 2.0 hub port ile sevdiğiniz oyun mouse’unu ya da diğer aksesuarları klavyenize doğrudan bağlayabilirsiniz. Yanlışlıkla oyundan çıkmamak için Windows/İçerik Menü Tuşlarını devre dışı bırakabilirsiniz. Logitech Gaming Keyboard G110 EMEA bölgesinde Ocak ayı itibariyle 79.99 Euro’ya satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...