28 Ekim 2010 Perşembe

İşte PlayStation Phone!


PlayStation Phone söylenti olmaktan çıktı...

Uzun süredir söylentisi dolaşan Sony PlayStation Phone'un 3-5 ay içinde piyasaya sunulması bekleniyor.

Sony, Ericsson ortaklığından sonra PlayStation markasıyla da akıllı telefon pazarına giriyor. Aylardır siber alemde söylentileri dolaşan ‘telefonlu’ PSP dedikodusu, gerçek bir fotoğraf eşliğinde doğrulandı.

Elde edilen bilgilere göre 1GHz hızında Qualcomm işlemci ve 512 RAM’e sahip PlayStation Phone’un ekranı 3.7 - 4.1 inç arasında bir yerlerde olacak. Yabancı kaynakların ‘neredeyse kesin’ dediği bir başka bilgi, makinenin yakında çıkacak olan Android 3.0 (Gingerbread) işletim sistemiyle çalışacak olması.

Mevcut PSP’lerdeki sol ve sağ kontrol tuşları PS Phone’un kayarak açılan kontrol panelinde neredeyse aynen tekrar edilmiş görünüyor. İkisinin ortasına ise çoklu dokunma özelliği olduğu tahmin edilen bir touchpad var. Sony Marketplace uygulaması yüklü olarak gelecek olan makineye böylece kolaylıkla oyun indirilebilecek.

Kimileri, önyüzü fena halde Sony Ericsson Experia akıllı telefona benzeyen ‘telefonlu’ PSP’nin 2010 sonuna doğru piyasaya çıkacağını söylese de, genel kanı 2011’in ilk çeyreğindeki bir lansmanın daha gerçekçi bir tahmin olduğu yönünde.
ntvmsnbc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...