28 Ekim 2010 Perşembe

Polis Counter-Strike oynayanların peşinde!


İsveç'te 18 göçmeni vuran keskin nişancının Counter-Strike bağımlısı olduğu öne sürüldü. Polis bu oyunu oynayanların peşine düştü.

İsveç'in göçmen kenti Malmö'de bir yıldan beri 18 kişi uzaktan ateş açarak yaralayan sniper bir türlü bulunamıyor. Dün bir kişiyi daha vuran keskin nişancıyı polis 50 kişilik ekiple arıyor.

Polis zanlının bilgisayar oyunu Counter-Strike'tan etkilenen "acemi bir sniper" olması ihtimaline karşı harekete geçti.

Özel polis birimi kentteki internet kafeleri mercek altına aldı. Polis, zanlının tıpkı oyundaki "Wallhack" hilesi yaparak kendisini gizleyip ateş ettiğine dikkat çekti. Gençler arasında popüler olan oyunun bağımlıları son iki yılda ABD ve Avrupa ülkelerinde okul saldırıları gerçekleştirdi.

15 YAŞ SINIRI VAR

Oyuncunun terörist ya da anti-terör timlerine yön verebildiği Counter Strike, 2000'lerin başından beri 9 milyon kopya sattı. Oyunda kullanıcılar uzun menzilli tüfek, el bombası, bıçak ve susturuculu tabanca kullanabiliyor. Oyun bazı ülkelerde 15 yaşın altına yasaklandı.

Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...