28 Ekim 2010 Perşembe

Google yine inanılmazı başardı!


Bütün internet trafiğinin ne kadarı Google üzerinden dönüyor? İşte "yok artık" dedirtecek bir haber.

Google hızlı büyümesini sürdürüyor, 195 milyar doların üzerinde piyasa değerine kavuşan şirket, Apple'ın 280 milyar dolar ve Microsoft'un 218 milyar dolarlık değerinin ardından üçüncü oldu. Google'ın hisse senetlerinin değeri ise 617 dolara ulaştı.

Şirketin 3. çeyrek gelirinin dışında bir gurur kaynağı daha var. Arbor Networks'ün araştırmalarına göre Google yeni bir internet trafiği rekorunu da elinde tutuyor. Toplam internet trafiği içerisindeki payını yüzde 1 arttırmayı başaran Google'ın payı yüzde 6.4 oldu. Bütün faktörler ele alınırsa Google'ın toplam internet trafiği içerisinde yüzde 8 ila 12 arasında bir paya sahip olduğu ortaya çıkıyor.

İnternetin her yıl yüzde 40-45 büyüdüğü gözönüne alındığında, Google'ın payını arttırması demek, internetten de hızlı büyüdüğü anlamına geliyor. Dünyanın en hızlı büyüyen şirketlerinden birisi olan arama devi daha neler yapacak, işte bunu zaman gösterecek.
Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...