28 Ekim 2010 Perşembe

Windows kurtarma programı


Virüslü PC'ye formattan önce son çare...

Windows'unuz açılmaz hale geldiyse, format atmadan önce bu bedava çözüme mutlaka şans verin...

Bilgisayarınızın içinde cirit atan virüsler artık Windows'u işe yaramaz hale getirmiş olabilirler. Bu durumda ilk akla gelen yöntem format atmak olacaktır. Bundan sonra önce Windows'u sonra kullandığınız tüm programları yeniden kurmak, kurtarabildiğiniz dokümanlarımı geri yüklemek, kurtaramadıklarınız içinse üzülmekten başka yapabilecek bir şey yok. Ama işler o noktaya gelmeden önce bir program sizi tüm bu dertlerden kurtarabilir.

Kaspersky'nin ücretsiz Rescue Disk uygulaması, en zor durumdaki Windows'ları kurtarmayı hedefliyor. Kaspersky'nin sitesinde CD'ye yazılabilir bir ISO dosyası olarak indirebileceğiniz Rescue Disk ile bilgisayarınızı boot ederek işe başlayabilirsiniz.

Yapmanız gerkenler ve indirme bağlantısı...

Kısa bir boot sonrasında hemen virüs taramaya girişmemizi tavsiye ederiz. Muhtemelen bilgisayarınızdaki virüslerin en azından bir kısmı yeni nesil zararlılardır. O yüzden öncelikle Rescue Disk'in "My Update Center" sekmesini ziyaret etmenizde ve kurtarma uygulamasını güncellemenizde fayda var.

Güncelleme tamamlandıktan sonra kurtarma işlemine başlayabilirsiniz. Rescue Disk'in önemli bir özelliği de Mozilla tabanlı tarayıcısı sayesinde, çözümünü Rescue Disk'te bulamadığınız zararlılara karşı internette arama yapmanızı da sağlıyor.

Kaspersky Rescue Disk'i ISO formatında şu adresten indirebilirsiniz.

Veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...