11 Eylül 2011 Pazar

Yeni efsane Alfa Romeo 4C!


Estetik tasarımlarıyla otomobil denince akla gelen ilk ülke olan İtalya, yeni efsane adayı Alfa Romeo'yu Frankfurt'ta tanıtacak.

Alfa Romeo’nun yeni konsepti 4C, stil vemaksimumsürüş keyfi kelimelerini tanımlamaya hazırlanıyor. 2 koltuklu otomobil, arkadan itiş sistemi ile keyfili sürüşler vadediyor.

5 saniyede 100 kilometre hız

Uzunluğu yaklaşık 4 metre olan 4C’de direkt enjeksiyonlu 1.75 litrelik turbomotor kullanılıyor. 200 beygir güç üreten benzinli motor ve karbon-alüminyumkullanımı sayesinde 850 kilogramı geçmeyen ağırlık adeta yüksek performansa işaret ediyor. İtalyan üreticinin performans verileri de oldukça etkileyici. Verilen bilgiye göre araç 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyeden kısa sürede tamamlıyor vemaksimumsürati de saatte 250 kilometre. Araçta çift kavramalı otomatik şanzıman görev yapıyor.

2012’de satışta

2012 yılında satışa sunulacak konseptin ağırlık dağılımı ise önde yüzde 40, arkada yüzde 60 olacak şekilde ayarlanmış. Aracın güzel ve gür bir ses çıkardığı ve spor otomobillere yakışır şekilde sert bir süspansiyon sistemiyle donatıldığı da edinilen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DAF Park Isıtıcı Arızası | Daf Parking Heater Setting | Kalibrasyon Yapma | Webasto Arıza Kodları

 Daf XG XF CF Serilerinde bulunan PARK ISITICI yani Webasto kalibrasyonunu göstereceğim. Aracımızın öncelikle soğuk olması gerekiyor sulu w...